Lovisa

Tisdag
Idag är det Tisdag och idag ska jag bara ta det lugnt. Känner att jag behöver lite vila inför den roliga helgen :). På Torsdag då kommer Lina hit och ska vara med mig i två dagar sen måste hon fara hem igen och vara barnvakt. Men vi ska nog kanske fara och se snow white som går på bio nu :), tror den kan vara riktigt bra. Så då blir det middag på Dallas och sen bio klockan 9 på kvällen. Men nu ska jag gå upp och träna 60min på löpbandet :).
 
 
 
Godnatt
Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga godnatt för nu ska jag gå och lägga mig. Jag är ganska trött, så förhoppningsvis somnar jag ganska snabbt. Brukar annars ligga vaken typ några timmar i sängen och bara se på tv, ganska jobbigt. Men imorgon blir det städning, träning, promenader, och bara ta det lugnt på kvällen. Hoppas på fint väder för då ska jag lägga mig ute på gården och sola :), ellër vara på mammas och pappas balkong ;) så vi hoppas nu på soool.
 
Träningen avklarat
Nu har jag precis tränat klart, och det blev 60min pass på löpbandet :). Det behövs efter allt gott man har smält i sig under midsommar haha. Men nu har jag tänkt att spela lite sims 2 för det var så länge sen. Imorgon blir det att städa lite, för Lina kommer på Torsdag och jag är upptagen på onsdag så då hinner jag inte att städa. Så jag måste städa imorgon :/.