Majbrasa

Kom hem för ett tag sen det var ganska kallt så jag såg bara lillasyster sjunga och hennes kompisar :) riktigt duktiga. Här kommer bilder från kvällen låtarna kommer nog upp imorgon.
 

TVD nytt avsnitt i veckan


Vill ha sol inte regn

Varför ska det alltid vara kallt, regnigt och grått på valborgs :/ not so fun. Jag har iaf kolla på unga mödrar, tycker dom är duktiga dom som är riktigt unga och är ensam stående med sitt barn inte många som kan det.
 

ask.fm i menyn

Det har kommit en sida som är populär just nu och den sidan heter ask.fm det är en sida där man kan ställa frågor till varandra när som helst. Man kan få ask.fm på bloggen också och det är superlätt att fixa :). Men du måste ha ett konto på ask.fm sök på google. så kommer sidan upp sen registrerar du dig.
 
1. När du har registrerat ett konto på ask.fm så går du in på inställningar.
 
2. Sen går du in på widget och när du klickat där så går du längst ner och kopierar texten där det står kod.
 
3. Sen går du in på kodmallar i din blogg och sök <div id="side"> och klistra in koden under side sen sparar du :).

Valborgs


Idag är det valborgs och vi ska grilla för första gången för i år längtar sjukt mycket till middagen haha. Ikväll ska jag fara med mamma, pappa och syrran till ursviken och ser när lillasyster sjunger. Ni får se videon sen om videon blir bra när jag filmar nått att se framemot ;). Nu ska jag städa mitt rum.
 

Dextro

Jag har precis kommit från konsum jag och mamma for och handlade lite till grillningen som vi ska ha imorgon då det är valborgs. Iallfall så hittade jag Dextro tror jag den heter som ska ge en energi så jag ska ha med mig den till skolan och prova den om jag blir yr. För jag åt denna när jag var liten och blev yr så kanske det hjälper nu också :).
 

Tråkigt

Har tråkigt och vet inte vad jag ska göra så jag har tagit massa ego picture på mig haha. Tror nog att det blir en tidig kväll för mig ikväll är så trött men på onsdag får jag sova ut eftersom vi är lediga på skolan.
 

Ändra bakgrundsfärg i menyn

Idag är det en ny dag med ett nytt bloggtips på bloggen, och idag tänkte jag visa hur man ändrar bakgrundsfärg i menyn kategorierna :) det är super enkelt inte alls så svårt.
 
1. Först går du in på din stilmall i din blogg, sen söker du navheader
 
2. Sen klistrar du in den kod färgen du vill ha på background - color om du inte har photoshop så kan du söka på google efter färgcirkel.

Blogg ledigt igår

Tog en paus från mitt bloggande igår för jag var så fruktansvärt trött hela dagen haha. Just nu kollar jag på Kourtney and Kim take miami. Imorgon blir det majbrasa eftersom det är valborgs men före det så går jag skola. Så imorgon ska jag vara på ursvikskolan på kvällen med mami :) och papi :).
 

Serier

Sitter och kollar The vampire diares och väntar på att klockan typ ska bli halv ått/ åtta för då ska jag börja se mina serier :). Har inte städat på mitt rum idag det blev att överraska mamma istället då jag kände att jag kunde vara snäll och hjälpa henne med städningen + disken så det har jag även gjort idag. Annars har jag bara sett film och serier hela dagen ganska skönt ibland.
 

Lägg in en egen header

Tänkte visa hur man lägger in en egen header på blogg.se. Jag kommer att bloggtipsa varje dag och ni hittar mina tips på bloggtips i min kategori.
 
1. Först går du in på skriv nytt inlägg, sen väljer du 800px när bilden kommer upp går du in på arkiv sen bilder.
 
2. Sen kopierar du den översta koden.
 
3. Sen går du in på din stilmall och sök header, den raden jag har markerat nedanför ska du radera och klistra in den texten du nyss kopierade på arkiv.
 
4. Sen måste du ändra höjden skriv då 530 sen är det bara att spara. Lycka till!

Mina favorit skådisar

Tänkte visa tre av mina favorit skådespelare på varje kön dvs tre män och tre kvinnor sen är Hillary duff min favorit skådis men hon rymdes inte tyvärr
 

Coola vs fula?

Hittade ett par riktigt häftiga jeans från ginatricot vad annars det är min favorit affär och jag kollar in där varje dag på deras hemsida. Idag hittade jag häftiga jeans vad tycker ni om dom coola Vs fula?
 

Soul Surfer

Sitter just nu och kollar på filmen soul surfer som är en sann historia. Det handlar om tjej som är surfare och hon blev av med en arm då en vit haj högg av hennes arm. Men hon gav inte upp hoppet om att bli mästare i surfning och idag är hon världsmästare och känd för att surfa med en arm.
 

Citat


Smoothie

Jag har precis gjort min hallon smoothie som jag dricker till let´s dance och ikväll ska dom dansa två gånger var. 
 

Dagens vill ha

Dagens vill ha blir dessa Jeffrey Campbell, jag älskar mina svarta skor och dom är dem skönaste klackskorna jag har haft. Dem här kostar 1595:- på nelly tror jag om dom inte har höjt.
 

Bloglovin ikon i menyn

Tänkte berätta och visa hur man får bloglovin ikon i menyn på sin blogg. För att det ska gå så måste du ha ett konto på bloglovin, om du inte har det så kan du registrera dig.
 
1.Sen klickar du på konto och väljer följ bloggen - knappar
 
2. Sen kommer det att komma upp massa olika följ bloggen knappar, men jag valde denna. Sen klickar du på den du vill ha. Sen skriver du din blogg i rutan och då kommer din blogg att komma upp och visas underifrån.Då klickar du på bloggen, sen kommer det upp en kod och den kopierar du.
 
3. Sen går du in i kodmallar på startsidan och söker <div id ="side"> och under den kodraden ska du klistra in texten du nyss kopierade sen är det bara att spara Lycka till.

Fredag

Idag är det Fredag och det betyder sovmorgon imorgon :D jippie. Sen ska jag kanske om jag orkar möta Lina men det är inte säkert beror på hur orken är imorgon. Ikväll ska jag se serier som vanligt som jag gör på fredagkvällar och myser.
 

Photoshop

Är på skolan och har datakunskap och har precis pysslat lite i photoshop cs5. Älskar data lektionen då jag har tjansen att lära mig nya grejer i photoshop.
 

Dags att börja spara

Dags att börja spara pengar nu tre/fyra månader så jag kan lägga undan dom pengarna till denna underbara kamera Canon EOS 700D och kostar 9490:- den ska jag köpa om det inte hinner komma in en ny kamera som jag vill ha, men just nu är det denna som gäller :).
 

Tonårsbossen

Idag är det torsdag och ikväll ska jag kika på tonårsbossen som går på tv3 tror jag. Imorgon blir det skola, sen på lördag blir det antingen fotografering om jag orkar. Annars ikväll ska jag inte göra så mycket.
 

Få stor profilbild

Tänkte berätta hur man får stor profilbild på blogg.se. 
1. För det första måste du redan ha en profilbild uppe annars kommer det inte att gå. Sen går du in på kodmallar i din blogg och ta bort koden som ser ut så här 
 
<img class="thumbnail" src="${AppUrl}shared/img/profiles/${ProfileImage}" alt="Min profilbild" />
 
2. Sen ska du ersätta den texten som du nyss tog bort med denna kod 
<img class="image" src="Adressen till din bild" alt="Ditt namn eller något annat som förklarar bilden"></a>
 
 
3. Sen går du in på inlägg och trycker på välj filer från din dator, sen väljer du bilden du vill ha och storleken ska vara 200px annars far bilden utanför bloggen.
 
4. Sen kopierar du den översta texten, gå sedan in på kodmallar igen. Sen klistrar du in bilden där det står adressen till din bild sen är det bara att spara, man behöver bara göra detta på startsidan.
 

Dagens vill ha

Dagens vill ha blir denna jumpsuit från H&M endast 149:-

Invisible

Kom till skolan nyss då fick jag veta att hela min grupp är borta idag, blev inte så glad. Men jag orkade inte fara hem direkt när jag hade åkt taxi. Så just nu sitter jag i datasalen och bara tar det lugnt, bloggar mera när jag är hemma.
  

Heart attack

 

Foto effekter

Om ni inte har photoshop eller nånått design program för foto, så tänkte jag tipsa om en gratis sida som är hur bra som helst pixlromantic sök på google så kommer sidan upp.
 

Få en bild i menyn

Tänkte tipsa om hur man får en bild i menyn som jag har på min blogg.
 
1. Kopiera denna text <img src="adressen till din bild här">
gå sedan in i kodmallar och leta upp stycket <div id="side"> nedanför denna kod ska du klistra in det du nyss kopierade sen sparar du.
 
2. Gå sedan in på skriv nytt inlägg, och välj en bild den kan inte vara större än 200px för annars kommer bilden fara utanför menyn, fast ibland beror det på hur stor/bred bloggen är. Men för det mesta så passar 200px bäst
 
3.Klicka sen in på arikv
 
4. Gå sedan in på bilder
 
5. Kopiera den översta texten, sen går du in i kodmallar igen
 
6. Sen tar du bort texten adressen till din bild, och ersätter den med texten du nyss kopierade sen är det bara att spara. Sen om man vill ha en till bild så lägger du den texten över den andra, som man kopierar i början sen gör man samma sak.

TVD nytt avsnitt i veckan


Jeffrey Campbell

Nu har mina nya skor kommit och jag bara älskar dom av hela mitt hjärta. Jag köpte dom på tradera, jag var lite rädd att det skulle vara fake kopior, men det vaar det inte.
 

Blomsterhandel

Jag har precis kommit hem, jag har hjälpt mamma med lite grejer. Sen har vi farit på en blomsterhandel bara en snabbis och nu är vi hemma igen. Det var iaf världens sötaste katt där borta, jag ville typ aldrig gå där ifrån för den var så gosig. Ikväll ska jag på musik cafe på skolan, så jag ska ha med mig systemkameran :).
 

Jag lyckades

Superglad är jag nu för jag lyckades lösa problemet, tur att det flesta lösningar går att lösa själv om man nu fattar koderna och så. Dom kan vara lite kluriga för er om ni inte har nån aning om vad margin och padding osv betyder. Det hade jag jättesvårt med när jag började blogga, men med åren som gick så lärde jag mig mer och mër, det gäller att aldrig ge upp.
 

Jag blir galen

Jag har försökt få bloggen bredare, men när jag gör det så far menyn längst ner...och jag vill ha 700px på bloggen och hur lång/bred måste menyn vara då? någon som vet?
 
 

Ny bloggdesign

Nu är den nya designen uppe, jag ska fixa lite små grejer men det tar så lång tid så det gör jag på min extra blogg, där jag håller till och gör mina designer och pysslar med koder hit och dit. Men här är en före och efter bild på den nya designen.
 
Före
Efter

Dagens vill ha

Dagens vill ha blir ett par vita jeans från H&M och kostar 99:-

Justin Bieber i Stockholm

Alltså gud jag sitter och skrattar alltså till denna video, fans till JB jag däremot är inte ett fan. Men han är ju i Stockholm i några dagar och har sin konsert här i Sverige. Det är tusentals fans som står utanför hans hotel dvs grand hotel mitt i Stockholm.
 
 

Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan, imorgon kanske jag ska på nån berättarfestival får se hur jag mår imorgon. Annars så ska jag iaf fara på musik cafe på skolan som är imorgon. Ikväll ska jag ta det lugnt orkar inte att träna nu. Idag har det inte varit så speciellt fint väder i Skellefteå, regn och molnigt.
 

Bloggpaus idag

Idag kommer det bli en liten bloggpaus idag, orkar inte med blogga just nu. Imorgon blir det skola, ikväll blir det bara ta det lugnt. Mitt humör och energi är inte på topp just nu kan jag säga, men jag vet vad det är men ingen gör nått åt det. Så därför kommer jag inte heller vara på topphumör på skolan heller, så ni vet jag förvarnar er bara haha.

Instagram veckan

Det var ganska länge sedan jag la upp den kategorin så jag tyckte det var på tiden. Men istället för att jag lägger upp instagram veckan på fredag som jag sa förrut så lägger jag upp dom på söndag istället, för då har en vecka gått.

Ny design

Ny design och ny bakgrund och massa annat kommer nog sitta uppe i antingen slutet av maj eller början. Beroende om jag lyckats göra rätt i min meny som jag håller på med nu. Sen kommer även ny header och profil bild att dyka upp.

Snart träning

Idag är det Söndag och jag ska snart gå upp och träna lite. Sen ska jag se vad jag ska ha med mig till skolan imorgon. Idag blir det bara vilodag efter träningen hehe. Jag ska nog se lite TVD eftersom jag kan ju inte se på Pll för den har ju såååå himla lång sesong uppehåll, det värsta var ju att det var så spännande och man vill veta vad som kommer hända. Ni som inte vet så börjar pll om den 11Juni.
 
KOMMER SNART!

Sista inlägget

Det här är det sista inlägget för ikväll känner jag, för jag somnar nästan sittandes så trött är jag. Iallfall så tränade jag inte idag utan det får bli imorgon. Imorgon ska jag även vara med Linda eftersom jag var/är för trött idag.
 

Lördagsmys

Istället för chips eller godis så köpte jag en glass istället men det ska jag bara typ försöka göra denna helg. Eftersom jag trappar ner på sötsaker hehe, så det är ungefär den här helgen och nästa helg som är värst. Sen ska jag inte äta glass heller. Just nu spelar jag lite stardoll på datorn och ser även på fångarna på fortet :). Det blir nog en tidig kväll ikväll också för jag är jättetrött idag förstår inte varför.
 

Träning snart

Snart ska jag sätta igång med lördagens träning. Ikväll blir det lite spel och vila är så trött idag men det kan vara för att jag sov typ 12/13 timmar haha. 
 

Lördag och trött

Idag är det Lördag och förstår inte varför jag är trött idag, kanske för jag sovde länge eller haha. Men just nu kollar jag tv. Har även varit med mamma och pappa på lakkaapää och biltema.
 

Min önskelista

Jag vet att jag är riktigt tidigt ute med min önskelista, eftersom jag fyller år i Juli. Men det kan ju vara bra. Det här är två objektiv som jag önskar mig men det går bra med pengar till dom. Vill helst inte ha kläder till presentkort utan jag tar hellre lösa pengar så jag kan köpa mig dessa två :) det vore en dröm.
 

Ny tagna

Nu har jag tagit lite kort och redigerat dom i photoshop :). Jag önskar att jag hade photoshop cs5 någon som vet vars man kan köpa det lite billigare vore toppen. Ikväll ska jag mysa framför tvn och se massa serier och imorgon ska jag vara med Linda :).
 

Nästa kamera

Den kamera jag har nu är som en liten ny börjar kamera. Om några år så ska jag köpa en ny och som det ser ut just nu så kommer det att bli en "Canon EOS 100D med 18 megapixlar" det är en nyhet som har kommit ut. Men det är flera år kvar innan jag byter ut min kamera som jag har nu ;).
 

Guld

Igår vann ju Skellefteå aik smguld vilken lycka. Inte för att jag är nått stort hockeyfan men jag kan säga jag och mina systrar började små gråta när man såg hur glada spelarna blev. Förra gången Skellefteå aik tog guld var för 35års sedan.
 
 

Facebook spel

Tänkte tipsa om facebook spel som jag spelar. Först spelar jag ett spel som heter "My shops" det går ut på att man bildar en stad med massa affärer. Sen mitt andra spel som jag spelar som många andra spelar är "Candy chrush" det är ungefär som bubble witch saga.
 

Ny design

Håller på att fixa med denna design, en ny header kommer nog sitta uppe i maj med en ny bild som ni aldrig sett. För nästa gång ja och min kompis Therese ska fota så ska vi nog vara på Rovön. Har kollat på bilder på google och det ser verkligen vackert ut. Så det blir nog spännande, har aldrig varit där tror jag, iallafall så kan jag inte komma ihåg det. Men det kommer inte se ut så här, utan det blir lite ändring snart igen. 
 
Men nu ikväll så ska jag gå ner och se på hockey som börjar snart, det börjar halv sju men då är det bara snack men det hoppar över jag för det är så himla tråkigt haha. Men hejja hejja skellefteå aik.
 
 
 
 

Mot guldet

Ikväll är det äntligen hockey ikväll och förhoppningsvis vinst ikväll också, om vi vinner ikväll får vi guldet och inte silvret som vi nu har fått två år på raken. Utan ikväll får vi guldet I promise you!
 
 
 

Sovgott

Nu ska jag strax gå och lägga mig, imorgon är jag ledig för vi har nån konstig skolvecka. Så då ska jag fara och fota en tjej kompis, hoppas det inte regnar för då blir det inget för jag vill inte förstöra min kamera för det är ju onödigt hehe. Men nu säger jag godnatt så bloggar jag mer imorgon <3.
 

Hunger games 2 (Catching fire)

Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.
 
 
Den har premiär den 22november jag ska på premiären jag MÅSTE!

Skolavslutningen

Sitter och kollar på skolavslutnings klänningar, och har hittat två stycken klänningar på ginatricot. Men jag ska fortsätta leta på andra affärer också. Men jag vill ha en vit eller ljusrosa klänning, det passar så fint på sommaren :).
499:-
399:-

560

Idag har jag handlat ett par skor, har längtat efter att få köpa såna här skor superlänge nu och äntligen köpte jag dom. Men jag köpte dom på tradera för 600kr eftersom frakten är 99:- . Men det är ett par äkta Jeffrey Campbell skor, med 13cm klack tror jag det var eller 12. Imorgon ska jag iallfall fota Ida kommer bli skoj.
 
Jeffrey Campbell Lita stl 36
 
 

Veckans avsnitt av TVD (Pictures of You)


Stor respekt

Jag har väldigt stor respekt för titanic händelsen "skeppet som sjönk till botten och tusentals människor som dog" är verkligen den tragiska händelsen enligt mig. Varje år exakt den 15april så kollar jag på filmen, och gråter alltid i början och i slutet. Idag är det nämligen 101år sen skeppet sjönk.
 
 

Bloppis 1

Tänkte ge mig av med lite kläder som jag inte använder längre Det är blusar, tunikor,klänningar m.m jag kommer att lägga upp för en billig peng. Så det är bara att buda.
 
ljuslila tunika i storlek sx 30kr
Lila klänning storlek s 40kr
 
Orange linne/tunika i storlek 38, 20kr
 
Blommig tröja i storlek s 20kr
Röd tröja i storlek M 20kr
 
ett  par blåa skor från H&M aldrig använda 100kr storlek 36/37 passar båda

Krossa Luleå

Sitter och kollar på hockeymatch här hemma, innan kvällsmyset börjar. Mamma har iallafall farit nu så nu är jag hemma ensam skönt, hon tog även med sig brorsan. Men vilket lag hejjar ni? ;)
 
 

Nytt i garderoben

Idag har jag och mamma tagit oss en liten shopping runda på stan, för det var länge sedan. Jag säger inte hur mycket jag shoppade för, men det var mycket iaf :P. Jag är riktigt nöjd med mina plagg men jag måste byta storlek på en byxa som jag köpte.
 
 
 

Sovgott

Förlåt att jag inte har uppdatera nått på bloggen :/. Men ja kan säga att jag börjar få energi i kroppen känner jag. För jag går som runt och småstädar i rummet på dagarna det har jag inte orkat tidigare. Sen följde jag även med på syrrans träning. Så ja börjar återhämta mig efter min låååånga förkyldning.


Svårt att sova

Inatt har jag haft svårt att sova, för jag låg och hostade så mycket. Men det konstiga är jag hostar inte lika mycket på dagen men på kvällen då hostar jag riktigt mycket skit jobbigt att somna då. Men annars idag ska jag inte göra så mycket. Just nu ser jag på Keeping up with the kardashian, på min underbara tv ;).
 
 

Teen wolf

Ligger i sängen och ser på teen wolf, så jäkla spännande hehe. Det blir skola nästa vecka istället för jag ska till doktorn i veckan, och sen ska jag göra en annan sak också.
 

Jag avslöjar

Jag har skrivit på facebook att jag ska göra nått i maj/juni. Det jag ska göra är att prova på något nytt, en sak är skaffa längre hår + färga till nån färg som jag inte har haft. Vill göra något nytt med mig själv, och tänkte göra detta i vår :). Men jag har valt ut två färger.
 
  

Bättre bild

Nu kan jag se mina serier på Tvn och inte behöva få nackspärr hela tiden jippie. Sladden kostade bara 149:- billigare än vad jag trodde så det var ju bra :).


The hunger games

Jag har precis kollat på "The hunger games" nu har jag slut på ideer på vad jag kan göra :(. Men det blir att sitta vid datorn ett tag och kanske kika in på ebay.
 

Det börjar gå framåt

Förskyldningen börjar bli bättre iallfall halsen när jag ska svälja jag har inte lika ont som jag har haft. Men jag fortsättare och hostar men jag ska snart gå ner och ta lite medecin mot det. Annars nästa vecka så ska jag försöka orka med skola, är jäkligt less nu ska ni veta på att vara hemma. Sen vill jag passa på att gå skola när jag bara har två månader kvar, så helst hoppas jag att jag kan gå varje dag utan att bli sjuk igen bara att hoppas.Bjuder på en gammal bild från sommaren fotograf - therese nilsson
 

Tror nästan sverige vinner igen (sjukt bra han är)

 

Funderar???

Funderar på att sen antingen till skolavslutningen eller på sommaren fara till rapunzel of sweden umeå och sätta in löshår. Det var 2000kr billigare än vad jag hade förväntat mig :O så jag ska nog låta dom sätta i löshår på mig så jag får finare och tjockare hår för jag verkligen HATAR mitt hår och sen blir det aldrig den längd jag vill ha, men det kan även bero på att jag äter massa medeciner också :/. Men jag ska iaf ha samma färg som jag har nu men detta ska jag göra i sommar :D.
 

8 Juni

Nu ska ju tydligen prinsessan Madeleine gifta sig i år 8 juni. Hon har valt att gifta sig i slottskyrkan.
 

Lilla mikko

Jag har hittat bilder på lilla mikko när han var valp haha, gud så söt han var då och ännu sötare nu. Men iallfall så får jag förmodligen fara hem idag och fortsätta med tabletter iställe så skönt.
 

Godnatt

Nu ska jag lägga mig och sova och hoppas att morgondagen blir bättre


Dagens vill ha

Dagens vill ha blir denna underbara doft och parfym gjord av Kim kardashian och kostar 208kr på ebay
 

På sjukan

Ligger inne på avdelningen i skellefteå, med lunginflammation troligen. Men jag är ändå relativt pigg förutom att jag har svårt att andas och väldigt problem med hostningen. Men jag har fått igång internet så jag kommer att blogga ändå ;). Jag har kopplat mammas mobil in till min dator då får jag internet hon kan även sitta med sin mobil så vi båda har internet, det ända som är positivt haha.
 

RSS 2.0