Lovisa

Milo mot mars
Jag har precis sett på filmen Milo mot mars, så sorglig den är. annars idag ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt och inte prata så mycket.
 
Host medecin
Host medecin måste vara bland det äckligaste medecinen som finns. När jag tar host medecin så tänker jag på lotta filmen, och den här repliken "När jag ska ta medecin så bestämmer jag mig för att ta den och så tar jag" den funkar varje gång haha.
 
Strepsils mot ont i halsen
Idag är det påsk och jag är hemma och är stört förskyld. Mamma, pappa och lillasyrran for till storön för att fira påsk där. Jag hade själv åkt om jag bara var frisk och orkade med det, men tyvärr så gör jag inte det. Men tidigare idag kom farmor och farfar förbi och lämnade massa halstabletter till mig söta dom, tack så mycket. Dom skulle också fara dit bort, men dom kom till mig först utan att jag visste det, så det blev en glad överraskning för jag hade slut. Men det blev nya smaker denna gång "strepsils mot ont i halsen, cassis, fruity fresh" och jag måste då säga att strepsils var supergott, första gången jag smakar den men superbra mot ont i halsen. Sitter nu och kollar på Lets dance.