Lovisa

Vars är värmen?

Det blev 16min träning idag på löpbandet inte bra, men jag orkade inte mera klockan var ganska mycket. Men imorgon blir det ju mera träning så då får jag stå längre helt enkelt haha. Men iaf nu ska jag gå och göra mig klar för jag ska upp TIDIGT imorgonbitti för jag får ju sommarlov då.

Bilder från middagen

Nu har jag precis kommit hem från middag och underhållning från skolan. Det var mycket trevligt och god mat, jag fyllde tallriken med mat och jag brukar inte äta så mycket men jag blev förvånad över mig själv haha för jag åt upp middagen + en liten tårtbit :O haha hur orkar jag. Så nu blir det träning på löpbandet sen skolavslutning imorgonbitti. Här kommer lite bilder från kvällen underhållningen tog jag inte kort på för det var så suddigt.En liten små rolig bild på mig haha
Kvällens look

Tänkte bara slänga in ett inlägg och visa er hur jag ser ut idag/ikväll :). Jag har inte gjort någonting med håret det är mina vanliga lockar, för jag kan typ inte platta mitt hår för det håller sig aldrig rakt haha. Men iaf så här ser jag ut.