Fames

För er som går in här så har jag börjat blogga på fames istället http://fames.se/lovans/ tänkte bara säga det eftersom jag ser att det fortfarande kommer läsare hit till denna blogg.

Nytt i garderoben

Glömde visa vad det fanns inuti paketet igår. Det låg två tröjor från hm jag ska lämna tillbaka en den ljusrosa tunikan för det var inte lika fin som på bild och då kommer jag inte att använda den så då är det lika bra att lämna tillbaka ena tröjan :).
Denna ska jag behålla :) 99:- kostade den

Paket

Idag har mejlet kommit och mitt paket har kommit fram :D ska hämta ut det senare idag så ni får också se det ikväll. Nu ska jag gå upp och små träna lite försiktigt för jag orkar knappt vänta längre på att få börja träna igen men jag gör det idag lite försiktigt.
 

Sommarväder

Idag är det inte så speciellt fint väder, men det är ändå soligt och lite varmt men det blåser lite för mycket tycker jag. Men kollade att i veckan ska det vara ungefär kring 20grader varmt :D hoppas på det då så att det inte blir regn väder hela veckan. På lördag ska jag och mamma till Umeå hon ska hämta upp några sängar och då blir det väll även eventuellt shopping för min del iaf :). Men på kvällen blir det eurovision song Contest :) med Robin Stjernberg.
 

I wont let you go (Heart on fire)

 

LoL

Sitter och kollar på fillmen LoL det blev ingen fotografering idag pågrund av det dåliga vädret :/. Ikväll blir det mys med massa serier :).
 

Dagens vill ha

Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men jag har inte haft orken att göra det. Men nu tänkte jag iaf visa dagens vill ha :) och det är ett par shorts från H&M och kostar 99:-

TVD

Just nu är det ju säsong uppehåll av The vampire diares och det suger. Det börjar om tror jag den 8 Juni superlångt kvar dit ju. Bilder på första avsnittet efter säsong uppehållet och avsnittet kommer hete The Walking dead.
 

På väg hem

Nu har jag slutat för dagen och är på väg hem från skolan. Det är superfint väder i Skellefteå :).


Bloggar snart


Myskväll med lillsyrran

Ikväll ska jag och lillasyster ha myskväll och passa på och se massa Disney filmer som vi har hyrt på hemmakväll :). Vi ska börja kring 18/18,30 tiden eftersom hon måste upp tidigt imorgon för att spela bowling match.

Jag började gråta

 

Genomskinligt på en bild

Tänkte berätta vad jag har lärt mig idag på datakunskapen :), jag har nämligen lärt mig hur man gör en bild genomskinlig och den andra bilden är vanlig.
Denna gjorde jag på skolan sen gjorde jag med egna bilder här hemma :). Den kan jag visa sen.
 
1. När du har kommit in på ditt Photoshop så måste du ha bilder och för att få fram bilderna så klickar du på denna mapp, och väljer den bild som du INTE vill ha genomskinlig.
 
2. Sen öppnar du mappen igen och väljer den bild som DU vill ha GENOMSKINLIG
3. Sen ska du markera bilden och det gör du genom att trycka på denna rektangulär markeringsram
3. sen kopierar du och det gör du genom att trycka på redigera där uppe klicka INTE på mappen! utan du ska klicka på redigera och sen står det kopiera och den klickar du på.
4. Sen nedanför bilden så klickar du på den första bilden som du la upp i början
5.Sen klistrar du in bilden och det gör du genom att klicka på redigera igen. Sen på sidan finns det en liten text där det står Opacitet och det är den som gör ena bilden genomskinlig så du kan välja själv hur genomskinlig den ska vara men jag valde 47%
6. Sen ska du ju spara bilden när du är klar med allt och det gör du genom att klicka på den lila spara mappen.
7. Sen kommer det upp en ruta och gör den bästa kvaliteten genom att dra tills det tar stopp mot den stora filen
8. Sen trycker du på JPEG nedanför där du skriver namnet på bilden, sen är det bara att spara Lycka till!

Fjärrkontroll

Nu har jag äntligen hittat en fjärrkontroll till Canon EOS 1100D har sökt i typ evigheter, så jag ska nog köpa den här i sommar :).
 

På skolan

Sitter på datalektion och har precis lärt mig nya saker älskar denna lektion alltså synd bara det är 1 timma hade gärna velat ha 2 timmar haha. Ikväll blir det myskväll med lillsyrran vi ska se disney filmer jag har inte sett disney på evigheter typ.
 

Min födelsedag

Jag vet att det är länge innan jag fyller år men jag önskar mig dessa :).
 
Vidvinkelobjekt till Canon 3490:-
Teleobjektiv med bildstabilisator 1889:-

Godnatt

Nu ska jag försöka sova, sovde ganska länge igår sovgott.


Rödtoppen är syrran

Nu kommer det upp ett klipp sen kommer det upp ett sen imorgon kanske men rödtoppen är iaf syrran ;).
 
 

Shoppat på rean

Kikade in på rean hos H&M och hittade min tröja som jag länge velat ha och den har kostar 399:- och nu kostade den bara 100:- så jag köpte den. Sen köpte jag även en till skjorta/blus i turkos rosa :) på rean. Det vart inte ens över 300:- så detta köpte jag istället för skolavslutningsklänning :).

One Directions Best song

Tänkte dela med mig av dom tre bästa låtarna i 1D sitter och lyssnar på dom nu galet bra :D. Synd att man inte har biljetter till Stockholm om nån har en biljett över säg till mig då :D.
 

På lördag

I helgen kommer mamma och pappa fara till Stockholm dom far redan fredag tidigt typ klockan 3/4 på morgonen tror jag det var. Iallfall så ska jag och lillsyrran fara och hyra film innan dom far för vi ska ha en liten systerkväll när vi vaktar dom galna hundarna :S i typ fyra dar. Videon på maja kommer nog upp imorgon för internet är inte så bra och det tar sjukt lång tid på min dator att ladda in en video på youtube, det tar nämligen över två timmar. Så jag gör det i helgen.
 
 

RSS 2.0