Febrig lördag

Sitter vid datastolen och är väldigt trött och febrig idag, för jag har 38,5 i feber. Det var ett tag sen jag hade feber så det känns ju inte så kul en lördag att sitta hemma och tråka :S. Jag skulle ju egentligen vara med Linda men det blev ju inget på grund av febern. Men jag ska snart lägga mig ner och läsa. Innan jag gör det så vill jag ge tips på app spel från iphone 4 :), själv spelar jag dom här spelen och det är väldigt roligt faktiskt haha iaf när man har tråkigt.
 
 

Min önskeoutfit

Min önskeoutfit
allt är från ginatricot.se
 

Min dikt

 

Kanelbullens dag

Idag är det en speciell dag nämligen kanelbullens dag :). Så jag hoppas att många av er köper kanelbullar och njuter av bullarna idag :). Själv har jag inte hunnit äta en kanelbulle men jag har hunnit äta några toffifee godis så det får räcka för mig.

Tisdag

Idag är det Tisdag och det är hockeymatch ikväll men jag ska inte se det eftersom jag ska göra annat. Om vi hade haft kanalen hemma så skulle jag givetvist ha sett matchen. Igår somnade jag kring tio tiden väldigt bra för att vara jag, för den senaste tiden har jag bara somnat kring 2/3tiden och varit trött på skolan. Men nu har jag börjat somna tidigt igen, och nu är jag pigg på dagarna och det känns så skönt. Men nu ska jag se på HTG och sen ska jag träna :).
 
 

Bilder från gårdagen ute i stugan

Tänkte visa snabbt några bilder som jag tog igår när jag var i stugan innan jag börjar träna :). Det blev inte så mycket kort eftersom det fanns inte så mycket att ta på plus så tar jag med mobilkameran när min kamera är trasig. Men jag ska snart laga den annars får jag lov att köpa en ny då blir det en canon :). Mera bilder kommer senare :).

 

 


Pappa är hemma

Nu har pappa kommit hem från tyskland och denna gång köpte han med sig en stor låda med Toffifee och det kan jag säga er jag blev så glad för toffifee här är så dyrt och man får typ ingenting när man köper ett paket. Idag är det måndag och jag ska snart sätta igång med träningen men först ska jag se ett avsnitt av HTG :).
 

RSS 2.0