Bilder på mig och emma (Alhelmskyrkan)

Tänkte snabbt visa ett par bilder på mig och emma från fotograferingen med Therese Nilsson när vi var på Alhelmskyrkan :). Bilderna vart suveränt bra tack vare fotografen :). Både jag och Emma är riktigt nöjda med dom så stort tack till dig Therese. Mera bilder dyker upp så småning om :).
Fotograf: Therese Nilsson
 
 

You´ll be in my heart (Phil Collins)


Spelar sims 3 plus ser på film

Spelar sims 3 men jag tog en liten paus för att blogga :). Jag ser även på polarexpressen, den brukar jag alltid se när det börjar närma sig juletid :). För jag får ännu mer jul känsla när jag ser på den och andra julfilmer.
 
Iaf jag kommer vara hemma imorgon också för att jag har feber. Inte så kul att vara hemma jag har så fruktansvärt tråkigt, vill hellre vara på skolan tro det eller ej ;).
 

Mera bilder från Alhelmskyrkan

Tänkte visa några fler bilder från fotograferingen från Alhelmskyrkan, som vanligt är det min duktiga tjejkompis som är fotografen :).
 

Feber och hänging

Åkte hem tidigare från skolan igår för jag blev yr, fick migrän anfall och mådde dåligt. Tydligen är det nån magsjuka som går just nu läser jag på fb så kanske har jag det eller inte. Men hängig är jag så det blir nog inget jobb på söndag :(.
 
Men nu har iaf mamma tagit fram julen hemma hos oss :). Hon har klätt en liten gran och slagit in endel paket. Men mamma och pappa ska till tyskland snart och köpa julklappar. Så jag gruvar mig att ta hand om våran hund (brorsan), men som tur är ska farfar ta hand om dom stora hundarna på dagen :).
 

Nya bilder på mig

Tänkte lägga in lite nya bilder här på bloggen från i söndags, då min kompis Therese Nilsson var fotograf :). Det kommer dyka upp bilder lite då och då så kika in lite då och då också ;).
 

Make up store

Igår kväll innan jag skulle lägga mig ner och sova, så hann jag måla mina naglar. Men iaf, alldeles nyss knockade jag knäet i bordet och nu är det alldeles varmt. Vet ej om jag har brytit det eller om det bara kommer bli en stor fet blå bula haha. Ont har iaf inte som tur var :).
 
 
 

The vampire diares

Till er alla The vampire diares lovers..Ikväll kommer det ett nytt avsnitt av the vampire diares och jag längtar supermycket när jag kollar på deras hemsida :O. Så la upp några bilder här och då får ni se lite vad som kommer hända i kvällens avsnitt av The vampire diares :).
 
Ni får leta bilder själva inte ta dom av mig!!!!
 

Alhelmskyrkan (Fotograf: Therese Nilsson)

I söndags var jag ute och blev fotograferad av en tjejkompis Therese Nilsson. Supersnäll tjej och superduktig fotograf, ni kan hitta hennes fotoblogg här http://canonworld.blogg.se där kan ni kika in för mera bilder. Självklart kommer jag lägga in bilder, men först måste jag få alla bilderna först :). Men dom dyker upp här på bloggen.

Tema dag (julbak)

Det har varit en rolig tema dag idag på skolan, vi gjorde pepparkakor och sen dekorerade vi dom. Vi kanske var kring 12pers så det var roligt och mysigt. Det fanns både färdig gjorda pepparkakor och glögg, men glögg är ju inte nån favorit hos mig, så jag åt bara pepparkakor :).
 
Sen fick vi sluta tidigare pågrund av att vi blev klara så tidigt, med bakandet och städandet. Så vid halv två så hade hela skolan cafe, rätt mysigt då affro linjen spelade :).
 
Mina pepparkakor :)
 
 

Vad som var i paketet

Nu tänkte jag pausa i sims 3 spelandet :), och visa istället vad som fanns i paketet som jag hämtade ut på OK. Jag är supernöjd med kläderna :). En blå skjorta och en röd tubhalsduk från H&M.
 

Nytt paket

Jag har precis kommit in genom dörren, för jag har hämtat ut ett paket på OK :) det paketet har jag väntat på i typ tre veckor. Det är det som är det jobbigaste när man beställer från internet, man vet aldrig när man får det :/. Men ni ska sen få se vad det är för nått :).
 
 
 

Träning på G and I love it

Nu har jag äntligen tid för lite bloggning så kanske jag börjar skriva varje dag nu :), ser att många av er har väntat på min blogg haha. Imorgon blir det temadag på skolan och jag och Lina har valt att göra pepparkakor ;) hihi, så det kommer nog bli en trevlig dag. Men nu lite träning :).
 

Bloggpaus

Sorry för jag inte har bloggat så mkt den senaste månaden men jag har fullt upp med studier och allt annat, så jag hinner inte med att blogga. Men kring Decemeber månad kommer jag börja igen, så ni behöver inte oroa er jag har inte slutat bara tagit paus från bloggningen.
 
 
 
 

Bloggpaus

Sorry för jag inte har bloggat så mkt den senaste månaden men jag har fullt upp med studier och allt annat, så jag hinner inte med att blogga. Men kring Decemeber månad kommer jag börja igen, så ni behöver inte oroa er jag har inte slutat bara tagit paus från bloggningen.
 
 
 
 

RSS 2.0